Service en onderhoud voor alle bakkerijmachines

Bakery Solutions is uw trouwe partner voor service en onderhoud voor alle bakkerijmachines. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de installatie, service en het onderhoud van ovens, machines en installaties voor de brood-, banket- en koekbakkerij. Deze service is niet merkgebonden.

Ook maatwerk bakkerijmachines mogelijk

Wij bieden u een ruime keuze in nieuwe en tweedehandse bakkerij-inventaris. Bekijk hiervoor onze online catalogus. Omdat wij de exclusieve leverancier van Polin bakkerijmachines zijn is het mogelijk dat wij naast de standaard bakkerijmachines ook maatwerk leveren. Laat u door ons adviseren en op de hoogte stellen van de mogelijkheden.

Onze storingsdienst is 24uur per dag beschikbaarbakkerijmachines-onderhoud

  • Onze storingsdienst heeft een landelijke dekking.
  • Onze monteurs zijn 24 uur per dag te bereiken.
  • U wordt onmiddellijk geholpen.
  • Wij proberen de storing allereerst telefonisch op te lossen.
  • De dichtstbijzijnde monteur wordt direct naar u toe gestuurd indien het probleem telefonisch niet verholpen kan worden.


Onderhoudcontract voor al uw bakkerijmachines

Om storing te voorkomen kunt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw bakkerijmachines. Zo blijven uw bakkerijmachines werken en houdt u uw productie optimaal. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of bel onze hotline: 0599 470 746.

Leasecontracten voor bakkerijmachines

Om nog meer aan de wensen van onze klanten te voldoen, heeft Bakery Solutions de mogelijkheid tot leasen. Goed onderhouden machines kunnen tegen een scherpe prijs geleased worden. De bakkerijmachines die geleverd worden door Bakery Solutions blijven in onderhoud bij ons. U hoeft zich geen zorgen meer te maken bij defecten aan uw machines.

Broodsnijmachinemessen wisselen

Het verwisselen van broodsnijmachinemessen kan een specialistisch en tijdrovend klusje zijn. Onze monteurs doen dit in een handomdraai. U kunt uw messen laten verwisselen bij de aanschaf van een nieuw set of u kunt een voordelig messenwisselcontract bij ons afsluiten. Broodsnijmachinemessen zijn makkelijk te bestellen in onze broodsnijmachinemessen webshop (euro-blades.com). Voor het verwisselen van de messen bieden wij een landelijke dekking.