Bakery Solutions - Klantgericht, flexibel en vernieuwend

Bakery Solutions, bakkerijovens of een compleet nieuwe inrichting voor uw bakkerij

Bakery Solutions is een kleinschalige en laagdrempelige onderneming die zich o.a. richt op de bakkersbranche. Klantgerichtheid, kwaliteit en vernieuwing zijn voor ons vanzelfsprekend.  Als klant van Bakery Solutions profiteert u van flexibiliteit, een persoonlijk advies en oplossingen op maat. Daarnaast mogen klanten van Bakery Solutions verwachten dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn voor informatie, storingen etc.

Waarom Bakery Solutions inschakelen?

  • 24-uurs service
  • Flexibel en klantgericht
  • Breed assortiment met exclusieve producten
  • Ook mogelijkheid tot leasen
  • Exclusieve leverancier van Polin
  • Export van bakkerijmachines
  • Eigen serviceteam voor installatie en onderhoud.

Breed assortiment in Bakkerij inventaris

Natuurlijk kunt u kiezen voor Bakery Solutions omdat wij uw bakkerij op een professionele manier onderhouden en inrichten. Maar ons ruime assortiment is net zo belangrijk! Dankzij onze goede contacten met de gevestigde merken, heeft u bij ons een ruime keuze aan kwaliteitsproducten.

Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan bakkerijovens, deeg-bewaarcellen, koel-vriescombinaties, bakkerijmachines, remrijskasten en broodsnijmachines.

Exclusieve leverancier Polin Bakkerijmachines in Nederland

Bakery Solutions is de leverancier van het vooraanstaande Italiaanse merk Polin. Als enige in de Benelux kunnen wij alle soorten bakkerijmachines van Polin leveren. Niet alleen de standaard uitgevoerde machines, ook maatwerk is mogelijk. U geeft aan ons door welke aanpassingen nodig zijn aan uw bakkerijmachine en wij gaan in overleg met de fabrikant Polin kijken wat haalbaar is.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Bakery Solutions voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak.